Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2015 18:30 - И имайте предвид, че никой след време няма да дойде и да ви каже "Благодаря ти, че пренебрегна себе си, за да ми е добре на мен " .
Автор: neverlosehope Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1954 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Винаги ще има истории ,които ще бъдат по-блестящи от други .Винаги ще има хора ,които ще се стараят да определят живота ни по най-жалкият начин .Винаги ще имаме различия ,но защо трябва да се предаваме ,когато можем да се борим за желанията си .
 Защо трябва да си спомняме за хора ,които са ни забравили нима и ние неможем да им обърнем гръб след ,като са направили своя избор да бъдат щастливи ,но без нас.
Всеки човек търси това ,което няма и иска да се бори с всички сили ,за да го получи или просто да си го върне ,но замисляли ли сме се ,че навярно този човек отдавна е продължил..той е избрал своя път без нас .
Колкото и да боли хората никога не се променят спомените също ,колкото и да искаме даден човек щом ние неможем да бъдем част от живота му защо съсипваме по този начин и нашето бъдеще
Трудно е да забравиш хората ,с които си се смеел-плачел ,трудно е да ги пуснеш ,защото тайно знаеш ,че вече не си им нужен.
Хора винаги ще има някой ще са добри ще се борят да ни запазят ,други просто ще си отиват без да се усетиша : Кога изабога се появи ?
Някои ще оставят дълбоки белези други ще ги лекуват ,като нараняват себе си трети просто ще бъдат до нас !
Всеки мечтае неговата история да завърши по най-красивият начин понякога невижда пред очите си истинската същност на нещата и се заблуждава с фалшивото само ,за да има история и то красива .
Колкото и трудно да е всеки е лицемер ,егоист и  рядко би открепил приятел ,неопознат или когото и да е било ,ако не има полза от това .
Замисляли ли сме се колко добрини сме направили без да искаме замяна нещо или колко злини сме извършили само ,защото не харесваме някого .
Жалко, е че сме толкова консерветивни и не бихме помогнали на непознат ,ако има нужда просто от малко топлина !





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neverlosehope
Категория: Лични дневници
Прочетен: 10145
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930